top of page
  • Poza scriitoruluiOana

SIORIS –Feel so Fresh Toner #review

Actualizată în: 11 apr. 2022


Sioris - Feel so Fresh Toner
Sioris - Feel so Fresh Toner

Despre companie


În primul rând, ce înseamnă mai exact Sioris? Este o combinație de două cuvinte: „Simplu și original”.

Sioris este fondată și lansată de Isaac Han, a cărui pasiune a început de la experiența sa de zece ani lucrând la o companie de cosmetice din Coreea de Sud.


În funcție de sezon, vă puteți aștepta să găsiți diferite ingrediente care constituie baza pentru unele dintre produsele lor. De exemplu, spray-ul pentru ten conține apă de citrice Yuja pentru producția de toamnă și apă de prune verzi pentru producția de primăvară. Raționamentul din spatele acestui fapt se datorează poziției mărcii de a folosi fructele de sezon, ceea ce înseamnă fructe diferite pentru anotimpuri diferite.Discuția despre clean beauty este amplă și mereu ajungem la concluzia că de fapt este vorba doar de mult marketing. Dar pentru persoanele pasionate de clean beauty, acest brand le bifează majoritatea cerințelor.


Review


Ce m-a făcut să cumpăr gama de produse de la Sioris? Design-ul lor minimalist superb 😊) Știu, nu e deloc un motiv bun, dar arătau ca următorul hit pe piața îngrijirii tenului. Spoiler alert: am fost foarte dezamăgită și îmi place un singur produs, altul mi se pare meh și unul încă așteaptă început.


Încep astăzi cu tonerul Feel so Fresh, iar cu timpul voi continua cu restul produselor.Tonerul vine ambalat într-o sticluță de plastic de 150ml. Consistența este una ceva mai densă decât apa și are o culoare azurie. Produsul are miros din cauza ingredientelor naturale, dar nu are alcool. Tonerul Feel So Fresh se absoarbe relativ ușor și nu lasă peliculă. Eu l-am aplicat cu ajutorul palmelor, dar poate fi aplicat și cu dischete de bumbac dacă preferați această metodă.


Aspect important de menționat este că produsele Sioris au termen de valabilitate relativ scurt și anume 6 luni de la deschidere.Ingrediente

Organic Citrus Natsudaidai Peel Extract (85%), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Propandiol, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Sodium Hyaluronate, Aloe Arbadensis Leaf Extract, Bioflavonoids, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Betaine, Sodium Phytate, Water, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Copper GluconateConform listei de ingrediente putem observa că tonerul este pe bază de extract de coajă de Natsudaidai (face parte din familia citricelor) 85% și apă de witch hazel 5% (nu știu cum să traduc în română 😊) ). Deja primele două ingrediente denotă că ar putea avea un potential irritant. Următorul ingredient Salix Nigra (Willow) Bark Extract este considerat o variantă de acid salicylic ”naturală”, acid hialuronic, extract de aloe vera și alte extracte naturale.


Yay or Nay?


Din partea mea primește un nay nay. Sunt posesoare de ten mixt cu tendințe acneice și acest toner mi-a declanșat un puseu de acnee. Știu că nu am introdus tocmai correct produsele, pentru că am așteptat maxim o săptămână între ele, dar este cert că se înrăutățea, iar în momentul în care am oprit folosirea, tenul s-a calmat.

Așadar nu îl recomand tenului sensibil în special, dar și tenurilor ce reacționează la extracte de citrice și witch hazel.


Din câte observ, tonerul începe să fie out of stock cam peste tot și am un feeling că se lucrează la o reformulare a acestuia. Faptul că deja s-au reformulat câteva produse esențiale Sioris îmi întărește această bănuială.


De unde cumpar:


1. YesStyle: La momentul publicării articolului, YS15TH adăugat în rubrica Coupon Code vă aduce o reducere de 10-15% în funcție de valoarea comenzii, iar codul OANA310 în rubrica Rewards Code o extra reducere de 2-5%, deci ați putea avea o reduce totală de 14-20% în funcție de valoarea comenzii sau dacă sunteți client nou. Am scris un articol despre cumpărăturile pe YesStyle aici.


143 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page