top of page
  • Poza scriitoruluiOana

Pyunkang Yul - Mist Toner #review

Despre companie


Pyunkang Yul a fost dezvoltat inițial de renumita clinică de medicină orientală Pyunkang din Coreea. Brandul are o filozofie fermă de a folosi doar ingredientele minime necesare pentru a ajuta la hrănirea pielii și pentru a-i permite să se vindece singură.


Un factor important în îngrijirea pielii din Coreea este utilizarea ingredientelor naturale în produse. Fiecare ingredient utilizat de Pyunkang Yul a fost selectat pentru a fi blând și sigur pentru toate tipurile de piele. Chiar dacă produsele K-Beauty, în unele cazuri, pot avea o perioadă de valabilitate mai scurtă, capacitatea de a oferi schimbări pozitive și de a fi un produs cu care observați rezultate este ceea ce le face să fie indispensabile.


Găsirea și menținerea echilibrului de ulei și apă a pielii este obiectivul imperativ al acestui brand cruelty free.


De ce ar trebui să încerce cineva Pyunkang Yul?


Echilibrul. Este unul dintre elementele cheie ale oricărei rutine de îngrijire a pielii de care oamenii uită adesea să țină cont. Dacă din când în când sunteți predispus la acnee sau patch-uri de piele uscată/iritată, produsele Pyunkang Yul vă ajută să țineți lucrurile sub control. Gama lor pune un accent semnificativ pe găsirea / menținerea echilibrului de ulei și apă în piele.Review


Pentru mine Pyunkang Yul este unul dintre brand-urile preferate, am testat destul de multe produse de la ei pe care le veți vedea pe blog curând și nu am întâlnit niciunul care să mă dezamăgească sau care să nu-mi placă. Este unul din acele brand-uri cu care mergi la sigur, riscul de reacții adverse este minim spre deloc și îl recomand oricui să încerce.


Pyunkang Yul - Mist Toner
Pyunkang Yul - Mist Toner

După ce am fost foarte plăcut impresionată de tonerul clasic PY, mi-am comandat și acestă variantă spray, crezând că diferă doar ambalajul și consistența. Cele două variante de toner au ingredientul principal diferit, iar acest spray este mai potrivit pentru tenul mixt sau gras sau pentru restul tipurilor de ten atunci când doresc o reîmprospătare în timpul zilei, chiar și peste machiaj.


Pyunkang Yul - Mist Toner este disponibil în două variante, la 100 ml sau la 200 ml, ceea ce mi se pare foarte practic pentru persoanele care fie vor doar să îl încerce înainte să cumpere varianta full size, fie for o variantă mai mică pentru a fi ușor de purtat în geantă.


Pyunkang Yul - Mist Toner
Pyunkang Yul - Mist Toner

Mist tonerul are o textură evident apoasă și foarte light, se aplică ușor fără a fi nevoie să ne folosim palmele pentru absorbție și se absoarbe repede fără a lăsa peliculă pe ten.

Nu conține alcool, parfum, uleiuri esențiale sau coloranți și are doar 5 ingrediente: Coptis Japonica Extract (91.9%), 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate.

Extractul de rădăcină de Coptis Japonica este prezent în proporție de 91,9% și este o plantă cu tradiție în Coreea având proprietăți anti inflamatoare, anti oxidante și anti microbiene. Al doilea ingredient din listă este un solvent necesar în formularea produsului, iar ultimele trei sunt ingrediente cu rol hidratant: BG, glicerină și acid hialuronic.
Yay or Nay?


Pyunkang Yul - Mist Toner este un produs bun pe care l-aș recumpăra cu drag. În schimb, l-aș folosi în rutina de dimineață și doar în sezonul cald. El este un produs destul de light și simt că nu ar fi suficient pentru mine seara atunci când îmi place să folosesc produse cât mai ”grase”, chiar dacă tenul meu este mixt cu tendințe de deshidratare.

Îl recomand cu drag tuturor celor care își doresc fie un toner ce se aplică cât mai clean, nefiind nevoie de palme, fie celor ce vor ceva ușor pe ten, fie celor ce simt nevoia pe parcursul zilei de a reaplica ceva hidratant peste machiaj sau spf.


De unde cumpar:


1. YesStyle: La momentul publicării articolului, BDAY22 adăugat în rubrica Coupon Code vă aduce o reducere de 10-15% în funcție de valoarea comenzii, iar codul OANA310 în rubrica Rewards Code o extra reducere de 2-5%, deci ați putea avea o reduce totală de 14-20% în funcție de valoarea comenzii sau dacă sunteți client nou. Am scris un articol despre cumpărăturile pe YesStyle aici.
2, iHerb: Puteti folosi codul CQG5144 pentru o reducere de 5%. Cel mai probabil, se plătesc taxe vamale la ridicarea coletului. Am scris un articol despre cumpărăturile pe iHerb aici.

Voi ați testat Pyunkang Yul - Mist Toner? V-a plăcut? Vă aștept sa discutăm aici în comentarii, pe pagina sau grupul de Facebook sau pe contul de Instagram.

124 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page