top of page
  • Poza scriitoruluiOana

PURITO - Galacto Niacin 97 Power Essence #review

Actualizată în: 11 iul. 2022


PURITO - Galacto Niacin 97 Power Essence
PURITO - Galacto Niacin 97 Power Essence

Despre companie


Purito este o companie coreeană nou înființată ce se axează pe formularea de produse fără iritanți, cruelty free și prietenoase cu mediul înconjurător. Numele brandului a fost ales din cuvintele purify si TO care înseamnă pământ în chineză. Toată povestea înființării companiei o găsiți aici.


Ceea ce am observat la acest brand este faptul că este foarte atent cu nevoile clienților săi și de fiecare dată când a primit feedback despre necesitatea modificării formulei unor produse, aceasta a luat inițiativă. Câteva exemple, producerea variantelor unscented (fără parfum) de câte ori a fost cerut, eliminarea witch hazel atât din tonerul cu centella cât și din cremă.


Review


PURITO - Galacto Niacin 97 Power Essence vine ambalat într-o sticluță de plastic transparentă de 60ml dotată cu pompiță. Cantitatea este una generoasă, majoritatea serumurilor având între 30 și 50ml.


Serumul este incolor, fără miros și o textură fluidă, ușor vâscoasă, foarte asemănătoare cu cea a unui toner. Cantitatea recomandată de produs este de 1-2 pompițe dimineața sau seara.


Produsul se aplică prin masajul și tapotarea tenului până la absorbție. Lasă un finish dewy spre lucios si o senzație de peliculă.


Din păcate, am pierdut video-ul cu aplicarea lui printre sutele de alte filmări. Mai jos este un video doar cu consistența prin ambalaj.
Ingrediente

Galactomyces Ferment Filtrate (92%) (radiant skin and elasticity), Niacinamide (5%) (brightening), 1,2-Hexanediol (stabilizers), Viscum Album (Mistletoe) Leaf Extract (skin-conditioning Agents), Bifida Ferment Lysate (improves skin barrier), Lactobacillus Ferment (skin-Conditioning Agents), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (viscosity increasing agents), Arginine (natural moisturizing factors, pH control agents), Allantoin (skin protectants), Adenosine (improves wrinkles), Dipotassium Glycyrrhizate (skin-conditioning agents), Disodium EDTA (stabilizers)PURITO - Galacto Niacin 97 Power Essence este fără alcool, parfum sau uleiuri esențiale făcându-l potrivit și pentru tenurile sensibile.


Serumul conține Galactomyces Ferment Filtrate (92%) ce este un ferment din drojdie și niacinamide/vitaminaB3 (5%). Restul de 3% din formulă este format din extracte naturale și stabilizatori.


Yay or Nay?


Am cumpărat acest serum din dorința de a testa cât mai multe produse Purito și pentru faptul că era sau este marketat ca un produs cu o concentrație ideală de niacinamide.


Mie nu mi-a plăcut produsul, am folosit cam 40% din el ca să conving că nu este potrivit pentru mine. Ce nu mi-a plăcut este acea peliculă lucioasă și senzația că nu s-a absorbit complet în piele.


Până acum nu am întâlnit serum cu niacinamide care să îl detroneze pe cel de la The Ordinary pentru nevoile tenului meu mixt acneic. Produsele The Oridnary se gasesc si pe Douglas si pot fi comandate online: https://tidd.ly/3wEPtxt


El nu este un produs rău, cel mai probabil un ten matur sau uscat sau normal îl va aprecia.


De unde cumpar:


1. YesStyle: La momentul publicării articolului, YS15TH adăugat în rubrica Coupon Code vă aduce o reducere de 10-15% în funcție de valoarea comenzii, iar codul OANA310 în rubrica Rewards Code o extra reducere de 2-5%, deci ați putea avea o reduce totală de 14-20% în funcție de valoarea comenzii sau dacă sunteți client nou. Am scris un articol despre cumpărăturile pe YesStyle aici.

2. iHerb: Puteti folosi codul CQG5144 pentru o reducere de 5%. Cel mai probabil, se plătesc taxe vamale la ridicarea coletului. Am scris un articol despre cumpărăturile pe iHerb aici.


4. SOLE: Puteti folosi codul SOLE6796 pentru o extra reducere de 5%.Voi ați testat PURITO - Galacto Niacin 97 Power Essence? V-a plăcut? Vă aștept sa discutăm aici în comentarii, pe pagina sau grupul de Facebook sau pe contul de Instagram.

227 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Komentarze


bottom of page