top of page
  • Poza scriitoruluiOana

PURITO - Centella Unscented Toner #review

Actualizată în: 11 iul. 2022


Despre companie


Purito este o companie coreeană nou înființată ce se axează pe formularea de produse fără iritanți, cruelty free și prietenoase cu mediul înconjurător. Numele brandului a fost ales din cuvintele purify si TO care înseamnă pământ în chineză. Toată povestea înființării companiei o găsiți aici.


Ceea ce am observat la acest brand este faptul că este foarte atent cu nevoile clienților săi și de fiecare dată când a primit feedback despre necesitatea modificării formulei unor produse, aceasta a luat inițiativă. Câteva exemple, producerea variantelor unscented (fără parfum) de câte ori a fost cerut, eliminarea witch hazel atât din tonerul cu centella cât și din cremă.


Review


Centella Unscented Toner a apărut ca o alternativă fără uleiuri esențiale a tonerului Centella Green Level Calming Toner la cererea consumatorilor ce reacționau la aceste substanțe. În acest moment și această versiune a tonerului Unscented a fost reformulată pentru a scoate extractul de witch hazel.


Menționez că varianta folosită de mine este aceasta fără witch hazel. Ar trebui ca doar această să se găsească acum la raft, dar este posibil ca unele magazine să mai aibă stoc din versiunea veche.


Tonerul vine ambalat într-o sticluță de plastic transparentă de 200ml, o cantitate generoasă ce garantează cam 6 luni de utilizare zilnică, dimineața și seara.


Textura este una de gel lichid, o textură foarte practică și ușor de folosit pentru iubitorii aplicării tonerului cu ajutorul palmelor. Această consistență îmi aduce aminte foarte multe de Isntree – Hyaluronic Acid Toner sau Hada Labo Premium Lotion, despre am discutat pe blog.


Este un toner fără alcool, parfum, coloranți sau uleiuri esențiale ce se aplică direct pe pielea uscată după curățare, nu este necesară umezirea tenului în prealabil.


Centella Unscented Toner este potrivit pentru toate tipurile de ten, iar scopul lui principal este hidratarea și calmarea. Este adevărat că folosirea unui toner nu este obligatorie, dar ajută la echilibrarea pH-ului pielii după curățare.Ingrediente

New Version - Witch Hazel Free Version: Water, Centella Asiatica Extract (strengthens skin barrier), Butylene Glycol (humectants), Pentylene Glycol (skin-conditioning agents), Dipropylene Glycol (humectants), 1,2-Hexanediol (stabilizers), Trehalose (humectants), Sodium Hyaluronate (natural moisturizing factor/ humectants), Madecassoside (strengthens skin barrier), Asiaticoside (strengthens skin barrier), Asiatic Acid (strengthens skin barrier), Madecassic Acid (strengthens skin barrier), Panthenol (strengthens skin barrier), Carbomer (viscosity increasing agents), Allantoin (skin protectants), Arginine (skin-conditioning agents), Portulaca Oleracea Extract (skin-conditioning agents), Ethylhexylglycerin (skin-conditioning agents), Disodium EDTA (stabilizers)


https://incidecoder.com/products/purito-centella-unscented-toner-2


Purito Centella Unscented Toner este un toner hidratant pe bază de apă, fără alcool, parfum, uleiuri esențiale sau coloranți. Alte ingrediente importante de pe listă ar fi centella asiatica, acid hialuronic, madecassoside, asiaticoside, Asiatic acid, madecassic acid (derivați de centella), panthenol, alantoină și arginină.
Yay or Nay?


Nu am ce să îi reproșez, pentru mine este yay. Face tot ceea ce susține, este blând și accesibil. Partea cu accesibilitatea este discutabilă pentru că sunt site-uri ce umflă prețurile destul de mult.


Îl văd ca pe un toner potrivit pentru oricine vrea să meargă la sigur sau vrea să își mențină o rutină simplă.

De recumpărat încă nu l-aș recumpăra pentru că încă mai am testat câteva tonere și vreau să îl descopăr pe ”the one”.


De unde cumpar:


1. YesStyle: La momentul publicării articolului, YS15TH adăugat în rubrica Coupon Code vă aduce o reducere de 10-15% în funcție de valoarea comenzii, iar codul OANA310 în rubrica Rewards Code o extra reducere de 2-5%, deci ați putea avea o reduce totală de 14-20% în funcție de valoarea comenzii sau dacă sunteți client nou. Am scris un articol despre cumpărăturile pe YesStyle aici.


Mini: https://ystyle.co/r6Xf

Full size: https://ystyle.co/FEQR

2. eMAG: https://bit.ly/3hTfyVE

3. Notino: https://bit.ly/3BnpC0v 4. SOLE: Puteti folosi codul SOLE6796 pentru o extra reducere de 5%.


https://www.sole.ro/ingrijire-personala/ten/purito-centella-toner-de-fata-fara-parfum-200-ml-f40293


Voi ați testat Purito Centella Unscented Toner? V-a plăcut? Vă aștept sa discutăm aici în comentarii, pe pagina sau grupul de Facebook sau pe contul de Instagram.


135 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page