top of page
  • Poza scriitoruluiOana

PURITO - All Care Recovery Cica-Aid Patches #review

Actualizată în: 11 iul. 2022Despre companie


Purito este o companie coreeană nou înființată ce se axează pe formularea de produse fără iritanți, cruelty free și prietenoase cu mediul înconjurător. Numele brandului a fost ales din cuvintele purify si TO care înseamnă pământ în chineză. Toată povestea înființării companiei o găsiți pe site-ul lor oficial.


Ceea ce am observat la acest brand este faptul că este foarte atent cu nevoile clienților săi și de fiecare dată când a primit feedback despre necesitatea modificării formulei unor produse, aceasta a luat inițiativă. Câteva exemple, producerea variantelor unscented (fără parfum) de câte ori a fost cerut, eliminarea witch hazel atât din tonerul cu centella cât și din cremă.

Iar în 2021, am observat că își reformulează majoritatea produselor pentru a fi potrivite și pentru tenul sensibil.


Se știe că anul 2020 nu a fost unul foarte bun pentru Purito din cauza scandalului legat de protecția solară oferită de cele 3 produse ale lor. Ce m-a făcut să le accept greșeala și să nu le întorc spatele pentru celelalte produse, este modul lor matur de a-și asuma greșeala, de a fi transparenți și dorința de a o repara.


Review


Purito All Care Recovery Cica Aid Acne Patches
Foto credits: Purito Official Website

Plasturii vin ambalați într-un plic cu închidere tip zip lock, deci resigilabil. Îmi place că nu e de plastic pur și simplu, ci de hârtie cartonată cu un fel de folie de aluminiu pe interior. Îmi aduce aminte de ambalajul cutiilor mici de suc cu pai. 😅

Aceștia sunt dispuși pe 3 coli după cum urmează:


  • 2 coli a câte 18 bucăți de 10mm;

  • 1 coală cu 15 bucăți de 12mm;


Plasturii nu sunt 100% transparenți, dar o dată aplicați pe piele, sunt aproape insesizabili.

Sunt două chestii pe care le iubesc la ei și m-au făcut să îi recumpăr mereu, sunt deja la al treilea set, iar un patrulea așteaptă liniștit rândul lui. Prima ar fi faptul că au marginile mai subțiri decât centrul, iar asta îi ajută să se lipească mai bine de piele și în același timp să nu se vadă inestetic. Am pățit asta cu cei de la COSRX, care au aceeași grosime pe toată suprafața și nu îmi place că au marginea atât de evidentă.


Purito All Care Recovery Cica Aid Acne Patches
Photo credits: Purito Official Website

A doua chestie este sistemul genial de dezlipire a lor. Este suficient să tragi ușor de folia de plastic pe care sunt lipiți, fără să fii nevoit sa scrijelești cu unghia, riscând astfel îndoirea marginilor sau transferul de bacterii.


Ingrediente:

Hydrocolloid, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid

https://incidecoder.com/products/purito-all-care-recovery-acne-patch

Lista de ingrediente este minimală, principalul ingredient fiind desigur hydrocolloid responsabil cu absorbția fluidelor din zona unde este aplicat. Următoarele 3 sunt toate derivate de centella asiatica, un ingredient foarte popular în cosmeticele asiatice pe care eu îl iubesc și mereu am în rutină măcar un produs cu acest ingredient. Centella are proprietăți antioxidante, susține vindecarea rănilor și regenerarea, totodată ajutând la reparerea barierei naturale de apărare a pielii.Yay or Nay?

Desigur ca yay. 😁 Îmi plac foarte mult, sunt mulțumită de ei și am grijă să am mereu un pachet în casă. Tenul meu are tendințe acneice, cu toate că în ultimul timp am reușit să îi gasesc combinația de "poțiuni" și să îl liniștesc, acneea hormonală tot apare și am nevoie de acești plasturi.

Daaaarr...recunosc că nu am fost foarte încântată de ei când am început primul pachet și asta pentru că nu îi foloseam cum trebuie.

Ei nu funcționează pe acneea/coșurile chistice sau profunde mai bine zis. Dacă îi aplici pe un coș fără "cap" nu vor face mai nimic pentru el. Nu au cum să absoarbă conținutul unui coș atât de profund.

Pentru a funcționa, eu le sparg cu grijă și atenție să nu agresez pielea cu unghiile sau prea multă presiune (bring on the hate, știu că nu ar trebui, dar îmi asum), îmi fac rutina completă a tenului, iar la sfârșit, cu un șervețel de hârtie șterg bine doar zona pe care urmează să aplic ca să poate adera bine plasturele. Dacă rămân urme grase, acesta se va dezlipi. Îl las peste noapte și a doua zi, plasturele se albește, semn că a absorbit orice rest din coș.

În cazul meu, se observă diferențele foarte clar între coșurile tratate cu plasturi și cele fără. Plasturii elimină inflamația caracteristică coșurilor stoarse, se vindecă muult mai repede, iar riscul de rămâne cu pete este redus considerabil.


De unde poate fi cumpărat:


1. YesStyle: La momentul publicării articolului, YS15TH adăugat în rubrica Coupon Code vă aduce o reducere de 10-15% în funcție de valoarea comenzii, iar codul OANA310 în rubrica Rewards Code o extra reducere de 2-5%, deci ați putea avea o reduce totală de 14-20% în funcție de valoarea comenzii sau dacă sunteți client nou. Am scris un articol despre cumpărăturile pe YesStyle aici.


https://ystyle.co/ettX


2. eMAG: https://bit.ly/EmagPuritoAllCareRecoveryCicaAid


3. SOLE: Puteti folosi codul SOLE6796 pentru o extra reducere de 5%.


https://www.sole.ro/ingrijire-personala/masti-si-tratamente/purito-all-care-recovery-cica-aid-plasturi-pentru-acnee-51-buc-f39540


Voi ați testat Purito All Care Recovery Cica Aid patches? V-au plăcut? Vă aștept sa discutăm pe pagina sau grupul de Facebook sau pe contul de Instagram.


121 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page