top of page
  • Writer's pictureOana

MIZON - Collagen Power Firming Eye Cream #review

Updated: Apr 11, 2022


Despre companie


Mizon este renumit pentru tehnologiile și inovațiile sale de ultimă oră, cercetarea științifică constantă în domeniul sănătății și frumuseții. Eficacitatea dovedită a produselor Mizon a făcut deja acest brand popular în întreaga lume. Principalele valori ale Mizon sunt: ​​frumusețea, sănătatea, liniștea și pacea. Sloganul mărcii este „Numai ingrediente naturale, inovație, energie pură a naturii” și „Mizon - o ușă deschisă către frumusețe”. Compania are o rețea vastă și extinsă de laboratoare științifice situate în Coreea și țările europene - Elveția și Franța.

Istoria companiei începe în 2000, când mai mulți angajați ai institutului de cercetare științifică al companiei de cosmetice Amore Pacific și-au creat propria companie numită Nabion, al cărei scop a fost crearea de produse cosmetice specializate de înaltă tehnologie. De câțiva ani, noua companie de cercetare creează produse cosmetice pentru mărcile Etude House, Amore Pacific, Innisfree și altele. Acum, compania „Nabion” are 17 noi tehnologii brevetate. Toate produsele Mizon (inclusiv faimoasa serie „melc”) sunt fabricate pe baza acestor brevete. Pentru această contribuție specială la dezvoltarea industriei de frumusețe, Guvernul Coreei de Sud a acordat „Nabion” premiul pentru tehnologia întreprinderii. Compania „Nabion” are certificare ISO 9001,

Mizon a început să-și vândă produsele cosmetice prin intermediul site-ului web în 2010 pentru prima dată, iar la doi ani după ce volumul lor a ajuns la jumătate de milion de dolari într-o lună. Compania este, de asemenea, renumită pentru caritate, ajutând în mod constant copii africani înfometați. Cel mai recent, Lee Dong-Gun, în calitate de președinte al Fundației de Caritate Unite Coreene, a vizitat delegația Japoniei de Est în ziua în care a comemorat victimele Marelui Cutremur, așa cum îl numesc japonezii, și a donat 10 milioane de dolari pentru a susține cutremurul. -zona afectată

sursa: korean kiwi beauty


Review


Știu că suntem bombardați din multe surse cu îndemnul de a nu folosi cremă de ochi deoarece aceeași cremă hidratantă de față pe care o folosim ar fi bună și pentru zona ochilor. Eu sunt doar parțial de acord.


Dacă folosim o cremă de față suficient de hidratantă (cel mai adesea se întâmplă dacă ai ten normal/uscat), da, nu e nevoie și de o cremă separată pentru zona ochilor. Dar, dacă ai tenul mixt, gras, acneic și îți hidratezi pielea cu o cremă ușoară tip gel sau cu efect matifiant sau cu diverși activi în ce nu își au rostul în zona ochilor, atunci consider că o cremă de ochi hidratantă este binevenită. Știu foarte bine ce înseamnă a doua categorie și ce înseamnă ca zona ochilor să fie uscată și restul tenului gras/mixt. În plus, sunt convinsă că folosirea unei creme dedicate acestei zone ne oferă siguranța că va primi și ea răsfățul cuvenit. Sunt tentată să cred că atunci când aplicăm doar o cremă de față, putem foarte ușor neglija zona ochilor, trecând doar superficial cu degetele pe acolo. Anyway, pe timpul și banii proprii fiecare decide care abordare i se potrivește mai bine.


Crema poate fi cumpărată în două versiuni de ambalaj, tub de 10 ml sau borcănel de sticlă de 25 ml ce vine și cu o mică spatulă pentru o utilizare igienică. Aceasta are o consistență densă, gelatinoasă și o culoare albicioasă și oarecum transparentă. Produsul se întinde foarte ușor, dar absorbția acestuia mi se pare oarecum superficială deoarece în cazul meu am simțit că nu pătrunde decât foarte puțin în piele, lăsând o peliculă la suprafață, ușor lipicioasă.


Ingrediente Water, Butylene Glycol, Glycerin, Cyclomethicone, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Polysilicone-11, Isododecane, Dimethicone Crosspolymer, Cetyl Ethylhexanoate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Collagen, Hyaluronic Acid, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Tropolone, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Adenosine, Beta-Glucan, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Copper Tripeptide-1, Iris Florentina Root Extract, Honey Extract, Sodium PCA, Betaine, Sorbitol, Glycine, Alanine, Prolin, Serine, Threonine, Arginine, Lysine, Glutamic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Disodium EDTA https://incidecoder.com/products/mizon-collagen-power-firming-eye-cream-2

Analizând lista de ingrediente, observăm că este un produs fără alcool, uleiuri esențiale sau parfum. Pe lângă asta are multe ingrediente faine: glicerină, colagen, acid hialuronic, ulei din sâmburi de mango, beta glucan, ceramide, peptide, antioxidanți...mda, toată listă, ce să mai :)) Se observă că printre primele ingrediente are derivați de silicon ce sunt adăugați pentru acel efect oclusiv, ce vă spuneam că ai senzația că nu a intrat toată în piele.

Yay or Nay?

De la mine are un nay subiectiv pentru că personal nu îmi place acea senzație de peliculă rămasă la suprafață în zona ochilor. În plus, aș prefera ca sursa colagenului să fie marină și nu bovină, mai ales că este demonstrat științific că produsele cosmetice ce conțin colagen aplicate topic nu oferă un boost de colagen cum am vrea noi să credem. https://www.webmd.com/beauty/cosmetic-procedures-collagen#1 Ea în sine rămâne o cremă bună, accesibilă și în cantitate generoasă. Între timp am mai testat încă 3 creme de ochi asiatice și aceasta a fost detronată.

De unde poate fi cumpărata:


1. YesStyle: La momentul publicării articolului, YS15TH adăugat în rubrica Coupon Code vă aduce o reducere de 10-15% în funcție de valoarea comenzii, iar codul OANA310 în rubrica Rewards Code o extra reducere de 2-5%, deci ați putea avea o reduce totală de 14-20% în funcție de valoarea comenzii sau dacă sunteți client nou. Am scris un articol despre cumpărăturile pe YesStyle aici.


- varianta la 25 ml: https://ystyle.co/Rv9s

- varianta la 10 ml: https://ystyle.co/jJBN



3. Notino:


- varianta la 10 ml: http://bit.ly/notinomizon10ml

- varianta la 25 ml: http://bit.ly/notinomizon25ml


4. iHerb: Puteti folosi codul CQG5144 pentru o reducere de 5%. Am scris un articol despre cumpărăturile pe iHerb aici.




Voi ați testat Mizon Collagen Power Firming Eye Cream? V-a plăcut? Vă aștept sa discutăm pe pagina sau grupul de Facebook sau pe contul de Instagram.

61 views0 comments
bottom of page