top of page
  • Poza scriitoruluiOana

Melano CC Vitamin C Essence #review

Actualizată în: 11 apr. 2022


Melano CC Vitamin C Essence
Melano CC Vitamin C Essence. Photo by Glowieco

Despre companie


Melano CC este un brand japonez deținut de către compania Rohto Mentholatum. Mentholatum este o companie americană înființată în 1889. În 1974 a fost cumpărată de către gigantul japonez Rohto și așa a luat naștere Rohto Mentholatum pe care îl știm azi. Puteți citi mai pe larg despre aceste companii, mie una mi s-a părut interesantă istoria lor. Vă las un link către site-ul lor din Japonia, unde puteți răsfoia printre produsele lor. Au chiar și o secțiune dedicată produselor care nu se vor mai fabrica. Pentru a putea naviga pe site, trebuie să activați traducerea din japoneză în română.

https://jp.rohto.com/


Review


Melano CC Essence este produsul care mi-a redat încrederea în produsele ce conțin alcool, parfum sau uleiuri esențiale. Ca să par și super inteligentă „Doza face otrava” (în latină: sola dosis facit venenum). Da, sunt ingrediente cu potential iritant ridicat, dar nu pentru toată lumea și întotdeauna depinde de cantitate.


Produsul are un ambalaj atipic pentru serurile cu vitamina C. Este ambalat într-un tub de plastic opac, aspect foarte important pentru produsele cu vitamina C, aceasta fiind foarte instabilă și se degradează în prezența luminii solare. Are 20ml, dar este o cantitate suficientă pentru 6 luni. Tubul are un orificiu extrem de subțire, aproape ca o gămălie de ac și trebuie depus puțin efort pentru a scoate produsul. Efectiv iese în picături mici și nu în jet cum te-ai aștepta de la un tub.Melano CC Essence este incolor și are textura unui ulei fluid. Tot așa se simte și pe piele. Are un miros citric datorat uleiurilor esențiale din compoziție. Cantitatea necesară pentru ten este una mica, cam 3-5 picături.


După cum spuneam are o textură de ulei lejer și nu e absorbită tocmai ușor în piele, trebuie urmată de o cremă/spf. Cel puțin eu așa am simțit nevoia.Ingrediente

Active Ingredients: Ascorbic Acid (Active Vitamin C), Tocopherol Acetate (Vitamin E Derivative), Dipotassium Glycyrrhizinate, Isopropylmethylphenol Other Ingredients: Vitamin C Tetraisopalmitate, ethoxydiglycol, Alpinia red sea bream seed extract (Alpinia white), BG, edetate, viscosity modifier, fragrance


https://incidecoder.com/products/rohto-mentholatum-melano-cc-vitamin-c-essence


Melano CC Essence conține 2 tipuri de vitamina C, vitamina E, extracte naturale, 2 ingrediente cu rol emolient, parfum și ingrediente cu rol în stabilitatea formulei.

Produsul poate fi iritant pentru persoanele cu ten sensibil.


Yay or Nay?


Pentru mine acest produs are ok-ul și am fost mulțumită de cum s-a comportat pe tenul meu. Am observat că tenul meu a devenit mai luminos. Alte efecte nu am apucat să văd pentru că l-am uitat cu capacul desfăcut câteva zile (nu îl foloseam zilnic) și a oxidat. Deja mi-am comandat un nou tub de care promit să am grijă mai mare. În 2021 a fost lansată o nouă versiune premium a esenței ce conține 3 tipuri de vitamina C.


Melano CC Essence este indicat pentru petele pigmentare, luminozitate, uniformizarea tenului și poate fi eficient și în tratarea acneei.


De unde cumpar:


1. YesStyle: La momentul publicării articolului, YS15TH adăugat în rubrica Coupon Code vă aduce o reducere de 10-15% în funcție de valoarea comenzii, iar codul OANA310 în rubrica Rewards Code o extra reducere de 2-5%, deci ați putea avea o reduce totală de 14-20% în funcție de valoarea comenzii sau dacă sunteți client nou. Am scris un articol despre cumpărăturile pe YesStyle aici.


https://ystyle.co/ncVk


159 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page