top of page
  • Poza scriitoruluiOana

Isntree - Hyaluronic Acid Toner #review

Actualizată în: 11 apr. 2022


Despre companie


Isntree este o companie înființată în 2010 în Coreea de Sud de către un beauty bloggler ce a dorit să ofere consumatorilor produse la standarde înalte cu lista de ingrediente transparentă și formule eficiente.


Numele mărcii poate fi defalcat după cum urmează, citat de pe site-ul lor oficial:


ISland - o insulă care este pură și curată și nu este afectată de poluare


N- Utilizarea materiilor prime pure din natură


TREE- un copac puternic care dă roade bune și crește împreună cu consumatorii noștri


Sursa de unde am luat povestea brandului și unde puteți citi restul dacă sunteți curioși: https://www.kosamebeauty.com/blogs/news/isntree-brand-introduction


Review


Din perspectiva mea, Isntree s-ar încadra în acea categorie de branduri cu care nu prea ai cum să dai greș, desigur alegând produsele formulate pentru tipul și nevoile tenului tău.


Prima chestie care m-a lovit atunci când am început să folosesc acest toner a fost asemănarea izbitoare cu loțiunea cu 3 molecule de acid hialuronic Goku Jyun de la Hada Labo varianta moist despre care am scris un review aici.

Dacă aș fi legată la ochi și pusă să le testez, nu cred că aș reuși să le deosebesc prea bine.


Isntree Hyaluronic Acid Toner vine ambalat într-o sticluță de plastic de 200ml, transparentă și cu design minimalist. Cantitatea de produs este generoasă și garantează minim 6 luni de utilizare folosit atât dimineața cât și seara.


Textura produsului este una densă, de gel lichid, foarte plăcută și ușor de utilizat. Tonerul nu conține alcool, parfum, coloranți sau uleiuri esențiale, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil.


După cum spune și denumirea produsului, acesta conține acid hialuronic, 3 tipuri mai exact, iar recomandarea mea și nu numai a mea, este să fie aplicat pe tenul umezit cu apă termală sau apă de la robinet de ce nu. Chiar dacă producătorul nu oferă această indicație, este o metodă de a evita un finish lipicios sau riscul de a face frecăței.


Ingredients:

Water, Propanediol , 1,2-Hexanediol , Sodium Hyaluronate , Trehalose , Sodium PCA , Glycerin , Hyaluronic Acid , Aloe Barbadensis Leaf Extract , Althaea Rosea Root Extract , Betula Alba Juice , Portulaca Oleracea Extract , Hydrolyzed Sodium Hyaluronate , Beta-Glucan , Panthenol , Pantylene Glycol , Caprylyl Glycol , Butylene Glycol


https://incidecoder.com/products/isntree-hyaluronic-acid-toner


Hyaluronic Acid Toner de la Isntree este un toner pe bază de apă ce conține 3 tipuri de acid hialuronic de diferite greutăți moleculare, beta glucan, aloe vera, glicerină, extracte naturale din plante cu rol hidratant, calmant și antioxidant.


Yay or nay?


Isntree Hyaluronic Acid Toner are un Yay de la mine, chiar nu am ce să îi reproșez. Este un produs formulat foarte bine și eficient pe care îl recomand oricui vrea să meargă la sigur. Am observat că tenul meu este mai plumped, mai luminos, pielea mai elastică și cu aspect sănătos și hidratat. Mie nu mi s-a întâmplat să mă dezamagească, a fost o bază bună pentru restul rutinei. Menționez că tenul meu este mixt acneic cu tendințe de deshidratare.


De unde cumpăr:


1. YesStyle: La momentul publicării articolului, YS15TH adăugat în rubrica Coupon Code vă aduce o reducere de 10-15% în funcție de valoarea comenzii, iar codul OANA310 în rubrica Rewards Code o extra reducere de 2-5%, deci ați putea avea o reduce totală de 14-20% în funcție de valoarea comenzii sau dacă sunteți client nou. Am scris un articol despre cumpărăturile pe YesStyle aici.


Mini: https://ystyle.co/KcC3

Full size: https://ystyle.co/sYmH

Jumbo: https://ystyle.co/cG9D


2. iHerb: Puteti folosi codul CQG5144 pentru o reducere de 5%. Cel mai probabil, se plătesc taxe vamale la ridicarea coletului. Am scris un articol despre cumpărăturile pe iHerb aici.


https://iherb.co/TkcnYFz


3. eMAG: https://bit.ly/3hNMTzQ


Voi ați testat Isntree Hyaluronic Acid Toner? V-a plăcut? Vă aștept sa discutăm aici în comentarii, pe pagina sau grupul de Facebook sau pe contul de Instagram

476 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page