top of page
  • Poza scriitoruluiOana

I'm from - Mugwort Essence #review


I'm from - Mugwort Essence
I'm from - Mugwort Essence

Review


Spoiler alert! Este produsul meu preferat de la I'm from și l-aș recumpăra cu ochii închiși. :D

I'm from - Mugwort Essence vine într-un ambalaj de sticlă foarte drăguț și elegant, fiind de asemenea și prietenos cu mediul, dar și un produs vegan.


Esența are o culoare verde închis asemănătoare cu ceaiul și o consistență apoasă, fiind foarte ușor de aplicat. Fiind un extract natural, are un miros ușor de plante, de pământ ud.

Ingredients: Artemisia Princeps Extract 100%


Da, ați văzut bine. Produsul are un singur ingredient, pelinul, o plantă cu tradiție în sectorul de kbeauty. Un singur ingredient înseamnă automat un produs fără iritanți, conservanți, coloranți etc.


Mugwort sau artemisia princeps are efect calmant și ajută la vindecarea rănilor, estomparea roșelii și de asemenea ajută în tratarea acneei adulte sau hormonale.


I'm from - Mugwort Essence
I'm from - Mugwort Essence

Yay or Nay?


I'm from - Mugwort Essence este un produs pe care l-aș recumpăra cu drag pentru că în ciuda prețului mai ridicat față de alte produse cu același rol, chiar am văzut rezultate folosindu-l. Problema mea este tenul acneic cu acnee adultă hormonală, iar esența de mugwort diminuează inflamația, ajută la vindecarea mai rapidă a puseului de acnee și calmează roșeața specifică.


Produsul poate fi folosit atât dimineața, cât și seara, după toner sau în locul acestuia. De asemenea poate fi folosit ca tratament local, îmbibând câteva dischete dintr-acelea foarte subțiri și aplicate pe locul ce necesită calmare și hidratare.


YOUSHA - Cotton Pads (1000 pcs.) : https://ystyle.co/sdM3


De unde cumpar:


1. YesStyle: La momentul publicării articolului, KICKOFF22 adăugat în rubrica Coupon Code vă aduce o reducere de 10-15% în funcție de valoarea comenzii, iar codul OANA310 în rubrica Rewards Code o extra reducere de 2-5%, deci ați putea avea o reduce totală de 12-20% în funcție de valoarea comenzii sau dacă sunteți client nou. Am scris un articol despre cumpărăturile pe YesStyle aici.2. iHerb: Puteti folosi codul CQG5144 pentru o reducere de 5%. Cel mai probabil, se plătesc taxe vamale la ridicarea coletului. Am scris un articol despre cumpărăturile pe iHerb aici.3. SOLE: Puteti folosi codul SOLE6796 pentru o extra reducere de 5%.
Voi ați testat I'm from - Mugwort Essence? V-a plăcut? Vă aștept sa discutăm aici în comentarii, pe pagina sau grupul de Facebook sau pe contul de Instagram.


I'm from - Mugwort Essence
I'm from - Mugwort Essence

Despre companie


I'm from este un brand de k-beauty foarte popular printre iubitorii acestui segment de beauty ce prinde avânt internațional. I’m from este un brand de îngrijire a pielii care se deosebește de altele prin filosofia sa de transparență. Fiecare produs enumeră cu mândrie toate ingredientele sale, precum și originea ingredientului, dar și numele fermei în care a fost recoltat. I’m from este o soră a SKIN & LAB și CHICA Y CHICO, si isi fabrică toate produsele sale în Coreea.78 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page