top of page
  • Poza scriitoruluiOana

I'm from - Fig Scrub Mask #review

Actualizată în: 11 apr. 2022Despre companie


I'm from este un brand de k-beauty foarte popular printre iubitorii acestui segment de beauty ce prinde avânt internațional. I’m from este un brand de îngrijire a pielii care se deosebește de altele prin filosofia sa de transparență. Fiecare produs enumeră cu mândrie toate ingredientele sale, precum și originea ingredientului, dar și numele fermei în care a fost recoltat. I’m from este o sora a SKIN & LAB și CHICA Y CHICO, si isi fabrică toate produsele sale în Coreea.


Review


Brandul I’m from mi-a atras atenția prin filosofia sa axată pe ingrediente naturale și prin faptul că întâlneam foarte mult feedback pozitiv. Mi-am cumpărat cam 90% din produsele din portofoliul său despre care o să vorbesc pe blog cât mai curând.


Fig Scrub Mask am cumpărat-o în varianta mini deoarece eu prefer exfolierea chimică și știam că nu va fi un produs pe care l-aș incorpora în rutina permanentă. Așadar, mai mult am vrut să îmi satisfac curiozitatea de cosmetics tester junkie.


Varianta mini vine ambalată într-un tub de plastic de 30 de ml pentru o utilizare igienică și o cantitate suficientă cât să te poți hotărî dacă acest produs este pentru tine.


Masca are o culoare maro deschis, are o consistență vâscoasă, densă ce include pudră de smochine, dar și zahăr. Ea este gândită ca o bază hidratantă și blândă ce conține aceste incluziuni naturale pentru exfolierea mecanică a pielii.


Conform indicațiilor producătorului, aceasta se aplică după curățare pe tenul uscat timp de 10-15 minute, apoi se masează ușor cu palmele umezite, iar apoi se clătește.


Știu că este un întreg debate în jurul exfolierii mecanice și de ce cea chimică este mai indicată, dar dacă aveți un ten ce nu tolerează nicicum exfolierea chimică, aceasta poate fi o variantă. Dacă masca este aplicată cu mișcări blânde și mai ales masată și spălată la fel de bland, nu aveți de ce să vă faceți probleme în privința repercursiunilor. Mai ales că zahărul din mască începe să se topească de la căldura pielii și a apei în timpul masajul.
Ingrediente

Caprylic/Capric Triglyceride, Sucrose, PEG-7 Glyceryl Cocoate , Stearalkonium Hectorite, C13-15 Alkane, Ficus Carica (Fig) Fruit Powder, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Meal, Fragrance, Juglans Regia (Walnut) Shell Powder, Caprylyl Glycol, CaramelDupă lista de ingrediente se poate vedea că masca are această bază grasă Caprylic/Capric Triglyceride la care se adaugă exfoliantul fizic și anume zahărul Sucrose. Pe lângă ingredientele adăugate pentru stabilitatea, vâscozitatea și solubilitatea formulei, aceasta mai conține pudra de smochine cu rol antioxidant, dar și pudră de migdale și alune cu rol abraziv. Atenție, pudră nu bucățele. Masca nu conține alcool, dar conține parfum. Conform incidecoder, nu este fără uleiuri esențiale, dar eu personal nu îmi dau seama care anume ingredient din listă este considerat ulei essential.


Yay or Nay?


De la mine primește Nay pentru că după cum spuneam mai sus, eu prefer exfolierea cu acizi chimici în detrimentul celei fizice. Tenul meu mixt cu tendințe acneice are nevoie de acești acizi pe lângă exfoliere și pentru a ține acneea sub control. Așadar, o mascp tip scrub ar fi în plus sau mai rău, ar putea să dezechilibreze bariera naturală de apărare a pielii.


De unde cumpar:


1. YesStyle: La momentul publicării articolului, YS15TH adăugat în rubrica Coupon Code vă aduce o reducere de 10-15% în funcție de valoarea comenzii, iar codul OANA310 în rubrica Rewards Code o extra reducere de 2-5%, deci ați putea avea o reduce totală de 14-20% în funcție de valoarea comenzii sau dacă sunteți client nou. Am scris un articol despre cumpărăturile pe YesStyle aici.

2. iHerb: Puteti folosi codul CQG5144 pentru o reducere de 5%. Cel mai probabil, se plătesc taxe vamale la ridicarea coletului. Am scris un articol despre cumpărăturile pe iHerb aici.
Voi ați testat I'm from - Fig Scrub Mask? V-a plăcut? Vă aștept sa discutăm aici în comentarii, pe pagina sau grupul de Facebook sau pe contul de Instagram.

45 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page