top of page
  • Poza scriitoruluiOana

Hada Labo Shirojyun Arbutin Whitening Cream - review

Actualizată în: 11 apr. 2022


Despre companie


Hada Labo este un brand japonez deținut de către compania Rohto Mentholatum. Mentholatum este o companie americană înființată în 1889. În 1974 a fost cumpărată de către gigantul japonez Rohto și așa a luat naștere Rohto Mentholatum pe care îl știm azi. Puteți citi mai pe larg despre aceste companii, mie una mi s-a părut interesantă istoria lor. Hada Labo este brandul nr 1 în Japonia, cunoscut pentru produsele calitative cu ingrediente de top la prețuri accesibile.


Review


Mi-a plăcut enorm această cremă încă de la prima aplicare. Recunosc că nu mă așteptam să fie așa. Ambalajul ei de plastic, acea cutiuță dă o senzație de "ieftin", dar din fericire conținutul nu este asemănător cu designul modest al ambalajului. Crema are consistență foarte ușoară, pare o combinație între gel și cremă. Se întinde și se masează pe piele foarte plăcut, absorbția este rapidă, iar senzația de după este de hidratare profundă. Finish-ul este dewy, în zona glass skin. Eu am ales să o folosesc în rutina de seară pentru că așa am simțit potrivit în acea perioadă, nu pentru că asta ar fi neapărat indicația producătorului.


Ingrediente:

Arbutin, Vitamin C Phosphate Mg, Hyaluronic acid Na-2, Hydrolyzed Hyaluronic Acid (Nanoized Hyaluronic Acid), DPG, Concentrated Glycerin, α-Olefin Oligomer, Meadowfoam Oil, Glyceryl Triethyl Hexanoate, Sorbitan Stearate, Behenyl Alcohol, Isostearic acid POE (20) sorbitan, xanthan gum, hydroxyethyl cellulose, carboxyvinyl polymer, TEA, EDTA-Na, paraben


Crema nu conține alcool, parfum, uleiuri esențiale sau coloranți. Ingredientele active sunt arbutinul și vitamina C, fiind și primele două din listă. Nu am reușit să găsesc concentrația exactă, probabil nu este disponibilă pentru public, dar faptul că primul ingredient este și cel promovat pe ambalaj, este o dovadă că nu plătim un marketing și atât. Următoarele goodies după ele sunt două tipuri de acid hialuronic și glicerină pentru o hidratare eficientă a pielii.


Yay or nay?


Cu siguranță yay. Eu am tenul mixt acneic cu tendință de deshidratare și am fost foarte mulțumită de această cremă. Nu am avut vreo agravare a acneei sau ceva purging. După cum am menționat mai sus, am folosit-o în rutina de seară când mai mereu am 10 pași și niciodată nu am pățit să facă frecăței sau să nu intre în piele.

Da, am observat o uniformizare a tenului, devenind mai luminos. Nu știu dacă pot spune că a fost doar rezultatul cremei pentru că am mai multe ingrediente active cu acest rol în rutină, dar cu siguranță a fost și ea un adjuvant. Oricum, rezultatele nu se pot vedea după câteva aplicări, ci după ce terminați cutiuța, eventual chiar 2.

Eu ii dau scorul maxim 10/10 și este un produs pe care l-aș recumpăra.


De unde poate fi cumpărat:


1. YesStyle: La momentul publicării articolului, YS15TH adăugat în rubrica Coupon Code vă aduce o reducere de 10-15% în funcție de valoarea comenzii, iar codul OANA310 în rubrica Rewards Code o extra reducere de 2-5%, deci ați putea avea o reduce totală de 14-20% în funcție de valoarea comenzii sau dacă sunteți client nou. Am scris un articol despre cumpărăturile pe YesStyle aici.


https://ystyle.co/VAHYVoi ați testat Hada Labo Shirojyun Arbutin Whitening Cream? V-a plăcut? Vă aștept sa discutăm pe pagina sau grupul de Facebook sau pe contul de Instagram.


55 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page