top of page

DESPRE MINE

Numele meu este Oana, omul din spatele akjbeauty.com

EV1A6235-Edit.jpg

După câteva luni de activat în zona blogging și review-uri de produse cosmetice, doresc să fac câteva precizări de care am uitat inițial.
95% din aceste produse sunt cumpărate din finanțele proprii și nu din sponsorizări plătite sau barter. Nu am abordat niciun brand sau magazin online pentru a primi produse gratis cu promisiunea că le voi promova pe canalele mele de social media. În viziunea mea, aceasta ar fi o modalitate prin care vă garantez niște păreri și experiențe sincere, lucruri ce cam lipsesc din online în ultima vreme. Ați observat și voi că feed-ul s-a cam încărcat cu publicitate, nu-i așa?
Poate că review-urile vor tinde să fie pozitive, dar asta nu pentru că sunt plătită să le promovez, ci pentru că le-am cumpărat după nevoile tenului meu. Doar nu o să cheltui bani pe ceva ce sunt conștientă că nu mi se potrivește? 
Vă invit să rămâneți alături de mine în această călătorie prin lumea cosmeticelor asiatice. 
Pasiunea pentru beauty cred că este singura despre care pot spune că o am dintotdeauna. Chiar dacă domeniile în care am activat/activez profesional nu au legătură cu această nișă, interesul pentru frumos/îngrijire personală/makeup a fost mereu prezent.
Cultul K-beauty și cosmeticele asiatice le-am descoperit din 2019 și de atunci sunt îndrăgostită iremediabil de ele. Sunt fascinată de toata istoria îngrijirii personale asiatice și încerc încontinuu să aprofundez toate cunoștințele din acest domeniu.
Acest blog a apărut din dorința de a împărtăși cu voi experiența mea și de a vă familiariza cu aceste minunate produse.

bottom of page